Referencer

 

”Jeg har netop haft glæde af PeopleMind i forbindelse med hjælp til en medarbejder. Jeanne har vist sig som en professionel coach, der har medvirket til, at der er kommet handling bag nogle udfordringer. Gennem hele forløbet har Jeanne formået at holde medarbejderens fokus på aftalte handlinger, uden det har virket som et pres. Jeg kan kun varmt anbefale Jeannes evner, hvis man står ved en skillevej og har svært ved at beslutte sig!”

  • Thomas Toft Roepstorff – Vestergaard Company A/S

 

“Foredraget “Kys dine overspringshandlinger” var levende og kom tæt på. Jeanne har en vidunderlig udstråling og naturlighed. Det er tydeligt, at hun har de faglige kompetencer med sig. Og det var helt fantastisk, når vi fik en luns af den personlige Jeanne. Jeg kunne tage flere ting med hjem, der kunne give mig et indspark både i jobbet og privat.”

  • Jens Lunde – Estate Jens Lunde

 

“Er personlig udvikling vigtig for dig?
I min overbevisning, er det et stort JA. Jeg kan varmt anbefale Jeanne.
Jeanne har hjulpet mig med at stille de besværlige spørgsmål til mig selv. Her lå de vigtige svar, jeg ikke havde fået på egen hånd.
Jeanne havde også værktøjerne til, hvordan jeg selvstændigt kunne træne. Herved nåede jeg min målsætning, og det har givet kæmpe udbytte på den lange bane.
Hun har været en fantastisk sparring igennem en turbulent beslutningsproces.
På jysk, har jeg fået mere, end hvad jeg betalte for.”

  • Kim Green Jensen – Golf Agentur Danmark

 

“I sought out Jeanne’s help during a transition period, after having being made redundant from my company after years and being generally unsatisfied with life. Jeanne’s way of coaching allowed me to ask the questions that needed to be asked and, more importantly, allowed me to come to my own conclusions about what needed to be done. She doesn’t hand you the answers, but guides you through the process of understanding what’s important for you personally, which is more important. She facilitates a shift in rationale through making you ask the questions and provide rational answers, leaving no room for excuses or negative patterns. It’s very important that progress comes from within. Jeanne understands this perfectly and has tailored her approach towards that end. After my sessions, I decided to make my passion into my profession by following a realistic and thought-out plan and I can honestly say I’ve never felt more excited about what the future holds.”

  • Evangelous – Maersk Line

 

“Tak for dit foredrag “Kys dine overspringshandlinger” i HAL-E! Super relevant emne, gode pointer, og så er du autentisk og giver noget af dig selv, som jeg også synes, man skal!”

  • Carsten Damgaard – Joblink Holbæk

 

“Du gjorde det super godt, og der var nogle gode pointer. Så gode, at jeg selv vil prøve at implementere dem i min hverdag. Du er tillidsvækkende og troværdig på en scene.”  Foredraget: Kys dine overspringshandlinger

  • Søren Lykke –  Webtimiser.dk

 

“Det var et godt foredrag og fint indhold, som var nemt at realisere i hverdag og job. Rigtig gode tips til at undgå overspringshandlinger.”

  • Pia Lucia Christensen – Deb-As

 

”Jeannes professionelle måde at coache på har givet mig en masse værktøjer. Specielt har det givet mig ro i maven, at jeg har lært at prioritere og planlægge.”

 

“Jeg har erkendt, at det ikke kan betale sig at være bange for at fejle. Nu har jeg modet og handlekraften til at gå efter guldet.”

 

”Tænk sig, at jeg har gået med det mål i årevis og følt mig uduelig, fordi jeg ikke fik det gjort. Og så på et par måneder, står jeg nu midt i det og kunne ikke være mere tilfreds med mig selv.”

 

”Du er en super coach. Jeg har fået så mange nye fede perspektiver på livet. Virkelig virkelig brugbart.”

 

”Jeg har med stor tilfredshed brugt Jeanne til sparring, coaching og personlig udvikling i forbindelse med mit job som direktør. Jeannes engagerede væsen og professionelle tilgang har hjulpet mig med at holde boldene i luften, kaste lidt flere op og få sat tanker og ideer i bokse og kasser, så der er plads til nye. Der er ingen lette løsninger og tro ikke, du går fra første session og tænker: ”Jeg er kureret.” Tro i stedet på, at brikkerne falder på plads for dig, selv efter flere sessions. Og vid samtidig, at effekten er så mange gange stærkere.”

 

© Copyright 2014 PeopleMind v/Jeanne Bøgebjerg Jørgensen